Reinauer Hungária Kft
Flickr
Youtube
Google+

ADATVÉDELEM - Használati feltételek

Üdvözöljük a REINAUER Kft oldalán (az „Oldal”). Az oldal elérése és használata bizonyos használati szabályozások és az érvényben lévő jogszabályok és előírások tárgyát képezi. Az oldal megnyitásával, böngészésével és/vagy használatával Ön elismeri korlátozás vagy minősítés nélkül, hogy elolvasta, megértette és egyetért korlátozás vagy minősítés nélkül ezekkel a Használati feltételekkel, és megfelel minden hatályban levő jogszabálynak és rendelkezésnek. Továbbá elismeri, hogy ez bármilyen más egyezményt hatálytalanít, amely Ön és a Reinauer vállalatai között létrejött, amelynek része a Reinauer Hungária Kft, a téma tárgyát érintően. Amennyiben nem ért egyet és nem fogadja el korlátozás vagy minősítés nélkül ezeket a Használati feltételeket, akkor nincs felhatalmazva az oldal megnyitására vagy használatára, és kérjük, szíveskedjen azonnal elhagyni az oldalt.

Nemzetközi felhasználók
A honlapot a Reinauer Hungária Kft ellenőrzi, üzemelteti és adminisztrálja. A Reinauer Hungária Kft nem állítja, hogy az Oldalon szereplő anyagok megfelelőek vagy elérhetőek használat céljából más helységekben az EU-n kívül. Tilos az Oldal megnyitása olyan területekről, ahol tartalma illegálisnak számít. Akik mégis az Oldal megnyitása mellett döntenek saját helységeikből, azok saját kezdeményezésükből teszik és felelősek a helyi jogszabályok betartásáért.

Különálló jogi entitások 
A Reinauer cég minden leányvállalata különálló céget képez, amely menedzseli és szabályozza a saját ügyeit. Minden ilyen vállalat saját identitással rendelkezik, viszont az Oldalon néha használjuk a „Reinauer“, „mi” vagy “minket” formákat, amikor általánosságban hivatkozunk a Reinauer vállalatokra vagy nem célunk bármelyik Reinauer vállalat beazonosítása. Ezen formák használata csak kényelmi okokból történik, és nem szándékszik a testületi kapcsolatok pontos leírását adni.

A szerzői jog és a védjegyek 
Az Oldal minden tartalmát, a design korlátozása nélkül, beleértve a , grafikákat, képeket, formátumokat és az Oldal más vizuális elemeit szellemi tulajdonjogok védik, beleértve, de nem korlátozva a Copyright © Reinauer vagy RECOSystems ® által (vagy ahol ily módon jelezték, a Reinauer bármely vállalata vagy licenctulajdonosa). Minden jog fenntartva, ha csak nincs kifejezett módon engedélyezve. Minden tulajdonjog, ami az Oldalon lévő információkra és anyagokra vonatkozik, beleértve, de nem korlátozódva a Reinauer nevére, logóira, védjegyére, a grafikákra, fényképekre, képekre és a tartalomra a Reinauer Hungária Kft (vagy bármelyik vállalatának) birtokát vagy licencét képezi, MINDEN JOG FENNTARTVA.

Használati korlátozások 
Az itt megállapítottakon kívül tilos módosítani, többszörisíteni, reprodukálni, újra kinyomtatni, feltölteni, postázni, továbbítani vagy forgalmazni bármilyen módon az Oldal bármelyik anyagát, beleértve a kódot és szoftvert. Az Oldalról letölthet anyagokat személyes, nem kereskedelmi célokra, megbizonyosodva róla, hogy az anyag nem módosul és sértetlen állapotban megőriz minden szerzői jogot és más tulajdonjogi jegyzéket. Megengedett a sajtóközlemények és más világosan “nyilvánosnak” jelölt dokumentumok használata nyilvános kommunikáció során, ha az információforrás meg van jelölve. Felelősségvállalás korlátozása

ÖN EGYETÉRT, HOGY A REINAUER GmbH és Kft, BELEÉRTVE A VÁLLALATAIT ÉS A KAPCSOLODÓ CÉGEKET, ÜGYFELEIT, PARTNEREI ÉS AZOK ALKALMAZOTTJAI, HIVATALNOKAI, IGAZGATÓI, SZERZŐDŐ FELEI, MEGBÍZÓI, BESZÁLLÍTÓI, LICENCTULAJDONOSAI, JOGUTÓDJAI, ÖRÖKÖSEI, BIZTOSÍTÓI ÉS ÜGYNÖKEI NEM FELELŐSEK SEMMILYEN KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLENSZERŰ, SPECIÁLIS VAGY SZÜKSÉGSZERŰEN KÖVETKEZŐ KÁROKÉRT, JÖVEDELEMVESZTÉSÉRT VAGY ÜZLETI MEGSZAKÍTÁSÉRT, AMI ABBÓL ADÓDIK, HOGY MEGNYITOTTA VAGY HASZNÁLTA AZ OLDALT, VAGY KÉPTELEN VOLT MEGNYITNI VAGY HASZNÁLNI AZ OLDALT VAGY BÁRMELY BELINKELT OLDALT, AKKOR IS, HA A CONSTRUCTOR GROUP KIFEJEZETTEN FELHÍVTA RÁ A FIGYELMÉT A HASONLÓ KÁROK LEHETŐSÉGÉRE. EGYETÉRT AZZAL, HOGY MEGVÉDI, KÁRPÓTOLJA ÉS ÁRTATLANNAK TARTJA A CONSTRUCTOR GROUP ÉS LEÁNYVÁLLALATAIT ÉS KAPCSOLÓDÓ VÁLLALATAIT, ÜGYFELEIT ÉS KÖZÖS PARTNEREIT ÉS AZOK ALKALMAZOTTJAIT, HIVATALNOKAIT, IGAZGATÓIT, SZERZŐDŐ FELEIT, MEGBÍZÓIT, JOGUTÓDJAIT, ÜGYNÖKEIT ÉS ÖRÖKÖSEIT BÁRMINEMŰ KÖLTSÉGEK, KÁROK, VESZTESÉGEK VAGY FELMERÜLŐ FELELŐSSÉGEK ESETÉN, AMELYEK AZ OLDAL MEGNYITÁSÁBÓL VAGY HASZNÁLATÁBÓL EREDNEK EZEN FELTÉTELEK MEGSÉRÉTSÉVEL VAGY JOGSÉRTÉS ESETÉN.