Reinauer Hungária Kft
Flickr
Youtube
Google+

TERMÉKEKProfi papírfeldolgozásLegtöbb beszállítónkkal évtizedek óta együtt dolgozunk. Két fő beszállítónk a RENZ (spirálkötés és laminálás) és az IDEAL (minőségi iratmegsemmisítők és papírvágó gépek) piaci szegmensükben elismerten világpiaci vezetők.
A RECO rendszer termékei (ragasztó gépek, lamináló gépek, igazolvány rendszer) és más ismert gyártók termékei teszik teljessé programunkat. Központi irodánk Bécsben található, de a Reinauer cégnek van kirendeltsége Prágában is.Kiadványkészítés megbízható kötészeti kellékekkel!

iratmegsemmisító

Szeretné felszerelni nyomtató szalonját olyan gépekkel, amelyek széleskörűen képesek kiszolgálni a betérő ügyfeleket? Esetleg irodáját szeretné kicsit korszerűsíteni? Az általunk forgalmazott termékekkel sikeresen megvalósíthatja bármelyik kitűzött célt!

Hatékony és megbízható iratmegsemmisítők mellett kínálunk olyan berendezéseket is, amelyekkel színvonalas minőségben és gyorsan fűzhet össze különféle kiadványokat.

Tűzés, lukasztás, stancolás, laminálás vagy kötés legyen a cél, minden részfeladathoz biztosítunk megbízható laminálógépet vagy éppen spirálozógépet, valamennyi szükséges berendezést. Rendelje meg a hatékony munkafolyamatokhoz nélkülözhetetlen eszközöket, és gondoskodjon arról, hogy ügyfelei mindig gyorsan elkészíthető, esztétikus megjelenésű kiadványokat kaphassanak kézhez!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, akár rendelni szeretne, akár kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!


LYUKASZTÁS & KÖTÉSKÖTÉSZETI KELLÉKANYAGOKHŐKÖTÉSIRATMEGSEMMISÍTŐKVÁGÓGÉPEKHAJTOGATÓ GÉPEKLAMINÁLÁSBÍGELÉS - PERFORÁLÁSLYUKASZTÁSTŰZÉSSTANCOLÁS - LYUKASZTÁSIGAZOLVÁNYRENDSZEREKPAPÍRRÁZÓ GÉPEKEGYEBEKLÉGTISZTÍTÓK