Reinauer Hungária Kft
Flickr
Youtube
Google+

IRATMEGSEMMISÍTŐKAz IDEAL iratmegsemmisítői: erősek és hosszú élettartamúak

Az  íróasztalitól  a nagyteljesítményű  iratmegsemmisítőkig minden gépre  igaz,  hogy kiváló minőségű és legnagyobb kezelői biztonsággal, valamint magas teljesítménnyel  rendelkezik   és   hosszú   élettartamú.   Iratmegsemmisítőink   kizárólag   edzett   acélból készült   vágófejjel   az   összes  DIN  szabványnak  megfelelő   biztonsági   fokozatban (beleértve a 6-os biztonsági  fokozatot is) védik adatait már 50 éve,  fejlesztésük és gyártásuk a németországi Balingenben történik.

Adatvédelem felsőfokon

Minden cég vezetősége számára fontos, hogy egyes papír alapú dokumentumai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. Saját vagy az ügyfelek adatainak biztonsága érdekében a már nem használt dokumentumokat, melyek személyes adatokat és információkat tartalmaznak, javallott, de egyes ágazatokban és munkakörökben kötelező megsemmisíteni az általános adatvédelmi szabályzatok értelmében.

Ehhez igénybe vehetjük kifejezetten ezzel foglalkozó cégek szolgáltatásait, ha nagy mennyiségben keletkeznek ilyen iratok, de ha igazán költséghatékony és egyszerű megoldásra vágyunk, akkor beszerezhetünk egy saját iratmegsemmisítő gépet is.

Sokféle típus közül választhatunk, attól függően, hogy milyen feladatkörre szánjuk azt. Léteznek egyszerű asztali iratmegsemmisítők, melyek teljesítménye viszonylag alacsony, egyesével és lassan képesek az iratok megsemmisítésére. Léteznek nagyobb teljesítményű darabok is, melyek ugyan hangosabban működnek, de sokkal nagyobb mennyiségű papír megsemmisítésére alkalmasak. Minden feladatra megvan a megfelelő berendezés, így mindenki ki tudja választani az ideális darabot.

A kínálatunkban található iratmegsemmisítők különböző típusai minden egyéni igényét ki tudják szolgálni! Válasszon minket, garantáltan nem fog csalódni berendezéseinkben!LYUKASZTÁS & KÖTÉSKÖTÉSZETI KELLÉKANYAGOKHŐKÖTÉSIRATMEGSEMMISÍTŐKVÁGÓGÉPEKHAJTOGATÓ GÉPEKLAMINÁLÁSBÍGELÉS - PERFORÁLÁSLYUKASZTÁSTŰZÉSSTANCOLÁS - LYUKASZTÁSIGAZOLVÁNYRENDSZEREKPAPÍRRÁZÓ GÉPEKEGYEBEKLÉGTISZTÍTÓK